FI SE EN
Etusivu  | Matkailuinfo  | Tapahtumat  | Palveluhakemisto  | Hallinto ja palvelut  | Yrittäjyys  | Ajankohtaista
Yrityskummitoiminta
Elinkeinopoliittinen ohjelma
Yrityksen hallittu sukupolvenvaihdos


Yrittäjyys

VAKKA-SUOMEN YRITYSREKISTERI

Vakka-Suomen yritysrekisteristä löytyy tiedot Vakka-Suomen alueella sijaitsevista yrityksistä. Yritysrekisteristä voivat kaikki Internet-käyttäjät hakea yrityksiä eri hakukriteereillä tai hakusanoilla. Rekisterin teknisestä toteutuksesta vastaa Motive Systems Oy. Palvelu on yrityksille maksuton ja sen tarjoaa Vakka-Suomen kunnat.

YRITYSTULKKI

Vakka-Suomen kunnat ovat hankkineet Yritystulkin, joka on tavallaan yrittäjän peruskoulu. Siitä yrittäjä löytää kaiken yrittämiseen liittyvän perustiedon yrityksen koko elinkaaren ajalle ja erilaisia työkaluja yritystoiminnan kehittämiseen.

YRITYSTUKIMAHDOLLISUUDET

Yritykset voivat hakea hyväksyttäviin investointeihin rahoitustukea I samma båt - samassa veneessä Leader-yhdistyksen ohjelman kautta.  Kustavin kunta kuuluukin Varsinais-Suomen saariston Leader-alueeseen.  Toiminnanjohtaja Emil Oljemarkin tavoittaa numerosta 0400 718 913 ja sähköpostitse emil.oljemark@sameboat.fi. Häneltä saa lisätietoa Leader-toimintaan liittyvistä rahoitusmahdollisuuksista. Kunta opastaa tarvittaessa yritystoiminnan aloittamiseen liittyvissä asioissa ja sen vaatimien sidosryhmäyhteyksien luomisessa. Kunta on mukana omalta osaltaan mm. Vakka-Suomen alueen yrityshankkeiden rahoituksessa samoin kuin kuntakohtaisissa kumppanuushankkeissa erikseen tehtävien päätösten mukaisesti.

YRITYSNEUVONTA - VARSINAISSUOMALAISTEN YRITYSPALVELUIDEN KEHITTÄMISPROJEKTI YPK

Ukipolis Oy:n yritysneuvontahankkeen kohderyhmänä ovat yritystoimintaa aloittavat ja jonkin aikaa toimineet yritykset. Vakkasuomalaiset toimijat pääsevät mukaan ELY-keskuksen yritysneuvonnan kehittämistoimiin ja koulutukseen ja ovat mukana valtakunnallisessa Yritys-Suomi konseptissa. Yritysneuvojan palvelut ovat maksuttomia.Yritysneuvoja Esa Kerkolan tavoittaa numerosta 044 5063 787 ja sähköpostitse esa.kerkola@ukipolis.fi. Tapaamisesta Uudessakaupungissa tai paikan päällä voi sopia yritysneuvojien kanssa. Osoite on Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki.

TEOLLISUUSTONTIT

Yrityksille on varattu kunnallistekniikalla varustettuja edullisia teollisuustontteja kunnan keskustassa (0,35 euroa/m2). Lisäksi teollisuustontteja on Vuosnaisissa Ahvenanmaan lauttasataman läheisyydessä.

Katso kartalta harmaalla värillä merkityt teollisuusalueet (T)

TERVETULOA KUSTAVIIN

Yhteyshenkilöitä:

Kustavin kunta

Kunnanjohtaja Veijo Katara
p. 0500 785 324
Lähetä sähköpostia

Vapaa-aikasihteeri Maritta Jalonen

p. 050 575 9121
Lähetä sähköpostia

 

Kustavin Yrittäjät r.y.
Puheenjohtaja Irja Skyten-Suominen
p. 0400 787 997
Lähetä sähköpostia

 

Ukipolis Oy

Yritysneuvoja Esa Kerkola
p.  044 5063 787
Lähetä sähköpostia

 

I samma båt - samassa veneessä Leader-yhdistys                                                     

Toiminnanjohtaja Emi Oljemark

p. 0400 718 913

emil.oljemark@sameboat.fi

 

Kustavin Yrittäjät
Varsinais-Suomen ELY-keskus
Varsinais-Suomen yrittäjät ry.
Finnvera
YritysSuomi
Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä: yrityksen perustaminen, muutokset ja lomakkeet
Ukipolis Oy
Varsinais-Suomen saariston Leader-yhdistys
Turku TouRing