FI SE EN
Etusivu  | Matkailuinfo  | Tapahtumat  | Palveluhakemisto  | Hallinto ja palvelut  | Yrittäjyys  | Ajankohtaista
Kunnanjohtajan tervehdys
Hallinnollinen asema
Kuntatietoa
Tontit ja asuminen
Hallintotoimi
Kirjasto-kulttuuritoimi
Koulutoimi
Sosiaali- ja terveystoimi
Tekninen toimi
Vapaa-aikatoimi
Taloudelliset ja oikeudelliset palvelut


Kunnanjohtajan tervehdys

KUSTAVI - SAARISTON HELMI

Toivotan sinut tervetulleeksi Kustavin kunnan kotisivuille tutustumaan saaristokuntamme tarjoamiin palveluihin ja mahdollisuuksiin merellisessä ympäristössä.

Kustavissa on 886 asukasta. Kuntamme on yritteliäs ja elinkeinorakenne on monipuolinen. Lisäksi Kustavi on suosittu kesämökki- ja matkailukunta sekä tunnettu vilkkaasta kulttuurielämästään. Saaristoisessa Kustavissa rantaviivan pituus on noin tuhat kilometriä. Pinta-alasta maata on noin yksi kolmasosa ja vettä noin kaksi kolmasosaa. Kunnan alueeseen kuuluu Isokarin majakkasaari ja Katanpään linnakesaari. Nämä molemmat ovat suosittuja matkailusaaria.

Kustavi sijoittuu Turun saaristoalueelle ja Turkuun on matkaa 69 km sekä Uuteenkaupunkiin 49 km. Kunnastamme pääsee yhteysaluksilla suosituille reiteille Ahvenanmaalle ja Paraisille (Iniöön), jolloin voit samalla viettää aikaasi Kustavissa. Yrityksemme tarjoavat sinulle erilaisia palveluita ostosmahdollisuuksia ja elämyksiä. Ravitsemus- ja majoituspalveluistamme saat tietoa nettisivuiltamme. Merelle pääset ko. yritystemme mukana vaikkapa kalaretkelle.

Tarjoamme sinulle edullisia omakoti- ja teollisuustontteja. Vakituiseen asumiseen Kustavin kunta tarjoaa hyvät peruspalvelut turvallisessa, virikkeellisessä ja viihtyisässä saaristomiljöössä. Yrittämiseen on käytettävissä tukiehtojen mukaiset ELY-keskuksen myönnettävät investointituet max 30 %.

Tervetuloa Kustaviin!

Veijo Katara
Kunnanjohtaja
0500-785324
02-8426600 (puh.vaihde)