FI SE EN
Etusivu  | Matkailuinfo  | Tapahtumat  | Palveluhakemisto  | Hallinto ja palvelut  | Yrittäjyys  | Ajankohtaista
Kalastusmatkat
Luonto- ja kulttuurimatkat
Pakettimatkat
Nähtävyydet
Majoitus
Kahvilat ja ravintolat
Vene-, kanootti- ja polkupyörävuokrausta
Laiva-, lossi- ja linja-autoaikataulut
Vierassatamat
Historia
Ota yhteyttä


Kustavi - saaristoelämyksiä ympäri vuoden!

Lähes 2000 saaren muodostama Kustavi sijaitsee Suomen lounaisrannikolla, noin tunnin ajomatkan päässä Turusta. Yli 3000 kesäasunnolla asukaslukuun suhteutettuna Kustavi on Suomen suurin mökkikunta, mutta Turun saariston kuningaskunnassa  riittää nähtävää ja kiinnostavaa tekemistä ympäri vuoden. Runsaat kalavedet, suojaisat vierasvenesatamat, monipuoliset kulttuuritapahtumat ja uniikki käsityötarjonta vetävät kävijöitä läheltä ja kaukaa. Ympärivuotisen kalastusmatkailun ohella Kustavi on suosittu yritysten virkistyslomakohde ja todellinen luontomatkailijan paratiisi. Kauniin maiseman monipuolisuus ihastuttaa jylhillä kallioilla, lehtometsillä, kulttituurimaisemilla ja hiekkarannoilla. Kustavi on myös palkitun Saariston Rengastie -matkailureitin tärkeä lenkki. Kesän 2015 uutuusreitti Naantali-Taivassalo-Kustavi tai Kustavi-Taivassalo-Naantali ajo päättyi 1.8.2015. Ensi vuonna jatketaan reitillä. Uudet vuoden 2016 aikataulut ja hinnat tulevat vuoden 2016 puolella ja löydät ne täältä www.vesibussiaavatar.fi. Tervetuloa mukaan!

 

Valitse päiväretki, pidempi omatoimiloma mökkivuokrauksineen tai pakettimatka ja koe unohtumaton saaristoelämys Kustavissa! 

 

Kalastusmatkat Vierasvenesatamat Nähtävyydet Mökkimajoitus
Ryhmä- ja pakettimatkat Saaristoherkut: kahvilat ja ravintolat Luonto- ja kulttuurimatkat Aikataulut: laivat, lossit, linja-autot